Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
Gıda sektöründe 10 yıl, yöneticilik pozisyonunda 5 yıl tecrübeye sahip, (tercihen baharat grubu ve susam üretimi konusunda deneyimli)
Planlama, organizasyon ve liderlik becerileri gelişmiş,
BRC, TURQUALITY, IFS, FSSC, ISO 22000, ISO 9001, FDA, Sedex, Kosher Yönetim Sistemleri kapsamında tüm Kalite ve Gıda Güvenliği süreçlerini bilen ve uygulamış,
Hammadde kabulünden ürün sevkiyatına kadar tüm tedarik zinciri boyunca etkin denetimleri ve yönetimleri yapmış,
MS Office programlarını ileri düzeyde kullanabilen,
Analitik düşünebilen ve sonuç odaklı,
Raporlama ve sunum becerileri gelişmiş,
Alanındaki gelişmeleri yakından takip eden ve uygulayabilen,
Tercihen aktif olarak araç kullanabilen,
Tercihen İslahiye'de ikamet eden / edebilecek olan.